En orättvis fördel på börsen

Hur kan 50 år av samlad tradingerfarenhet hjälpa dig?​

#1 Sveriges främsta community för trading

2700+

Medlemmar

50+ år

Erfarenhet av trading

10+ år

Kunskap av börshandlande produkter

Vad erbjuder vi?

Augere är ett svenskt virtuellt handelsgolv för aktiv börshandel och trading. Vi finns till för att bidra med följande tre saker:

Aktiecommunity

Community

Först och främst är vi ett tradingcommunity. Att sitta hemma och nöta grafer blir fort en ensam syssla. Hos Augere kan du som aktiv handlare och tradingintresserad träffa och umgås med likasinnade i vår omfattande Discord. Hos oss hänger allt ifrån nybörjare till professionella, och alla med sina unika tradingstilar och personligheter.

Trading

Trade-setups

För det andra är Augere en inspirationskälla för trade-setups. Vi har flera erfarna och professionella traders som delar med sig av sin handel i realtid. Detta är ett utmärkt sätt att inspireras av trade-setups som annars vore lätta att missa.

Lära sig trading

Utbildning

Sist men inte minst är Augere en plattform att utvecklas som trader och aktiv börshandlare på. Här kan du lära dig såväl genom vårt utbildningsmaterial, regelbundna föreläsningar, tekniska analyser och trades i realtid som av andra traders framgångar och misstag. Som community är vi här för att hjälpa varandra att växa som traders.

Gå med i Augere idag!

Som medlem på Augere får du tillgång till vårt omfattande och högkvalitativa serviceutbud. Vi erbjuder någonting för alla, oavsett handelsstil och riskvillighet. Freemium vänder sig till dig som vill inspireras av vårt stall av traders och den dagliga handel som de delar i realtid. Premium är för dig som vill ha extra allt, ett fulltäckande utbud av tekniska analyser, utbildningsmaterial och den klassiska communitymöjligheten att lära direkt från våra traders och andra medlemmar via våra breda kommunikations- och interaktionsmöjligheter.


Freemium
Kostnadsfritt
 • Kostnadsfritt
 • Handelssignaler
 • Alla traders handel
 • Produktbotar

Premium
Månad
 • Allt från freemium +
 • Grundliga tekniska analyser
 • Direktkommunikation
 • Pensionsportföljen
 • Optionslådan
 • Full access
 • Börsdata
 • Event

Vad tycker våra medlemmar?

Hör våra medlemmars egna ord om Augere.

Augere omdöme
Fredrik

“Jag som nybörjare inom trading har hamnat helt rätt hos Augere. Här finns olika nivåer på medlemsskap utefter kunskapsnivå men alla tar del av samma värme som finns i communityt.”

Augere omdöme
Marina

“Hos Augere finns något för alla, från daytrades till mer långsiktiga positioner. Själv uppskattar jag de fasta graferna på index och råvaror som uppdateras kontinuerligt.”

Augere omdöme
Robin

“Augere kompletterar min trading klockrent, det är som ett jäkla smörgåsbord med möjligheter! Under bara några veckor har jag uppnått 46 % utveckling.
Ett utbud som passar alla!”

Augere omdöme
Hektor

“Det som gör Augere unikt är hur de arbetar med positioner, hur de presenteras och den konsekventa kommunikationen om detta som gör att jag kan känna mig trygg.”

Möt en av våra traders

Vanliga frågor

Discord är en fantastisk plattform för att skräddarsy vår kommunikation så att den möter våra kunders behov och önskemål. Här kan vi regelbundet uppdatera i enlighet med våra kunders feedback.

Dessvärre har Discord fått ett delvist dåligt rykte, detta då ett flertal oseriösa aktörer använder Discord. Men oseriösa aktörer använder även Telegram, sociala medier, email, telefon, SMS och andra kommunikationsmedel. Det betyder inte att kommunikationsmedlen i sig är oseriösa.

Därutöver är Augere ett kunskapscommunity där erfarna traders delar med sig av sin kunskap och erfarenhet med syftet att lyfta alla till en högre nivå.

Augere är ett svenskregistrerat aktiebolag. Vi följer alla föreskrivna lagar och regler. Så kallade pumps and dumps är olagliga och straffbara enligt svensk lag. Pump and dumps sker uteslutande i mindre bolag med låg handel varpå ett fåtal personer kan påverka kursen avsevärt.

Våra traders handlar inte i småbolag. All handel sker nästan uteslutande via börshandlande produkter där en emittent tillgodoser likviditeten. De underliggande tillgångarna vi handlar med är framförallt index och råvaror. Vid händelse av att vi handlar stamaktier sker så enbart i stora bolag med hög omsättning.

Våra traders handlar för fullt som det är. Den enda skillnaden är att de delar med sig av sin handel. Vi hjälper folk i deras aktiva handel och tar betalt för vår service - liksom vilket servicebolag som helst. Att våra traders delar med sig av sin handel påverkar varken marknaden eller deras egna resultat.

Våra traders använder olika hävstång beroende på den individuella handelsstilen, riskprofilen och volatiliteten på den underliggande. Valutor, exempelvis, har överlag små rörelser jämfört med aktier. De fordrar därför en högre hävstång för att uppnå samma resultateffekt. Med det sagt innebär en för hög hävstång i relation till den underliggandes volatilitet alltid hög risk. Vi rekommenderar att ingen enskild trade någonsin utgör mer än 5-10 % av ditt kapital, hävstång inkluderad. Då vi alltid använder stoplossar innebär detta att den samlade risken på ditt totala kapital inte överstiger 0,35-0,70 %.

Senaste nyheterna

Samarbete med Societe Generale

Under januari 2023 har Augere och Societe Generale ingått ett samarbete.


Läs mer

Lansering utav Traders Club

Nytt koncept på NGM för traders och börsintresserade.


Läs mer

Börsöppning på NGM

Tillsammans med Vontobel, NGM och FemInvest står Augere värd till ett exklusivt börsöppningsevent på NGM i samband med internationella kvinnodagen.


Läs mer

Börshandlande produkter, och i synnerhet de med hög hävstång, är komplexa instrument som innebär mycket hög risk för snabba och kraftiga förluster. Majorititen av alla kunder som handlar med hävstångsprodukter förlorar pengar.

Handla enbart med börshandlande produkter om du har en grundlig förståelse för hur de fungerar. Riskera aldrig mer pengar i en trade än du har råd att förlora. Sätt alltid en stop-loss i varje trade som begränsar eventuella förluster.