Signalservice

Välj traders

Nedan kan du välja vilka utav Augeres traders du vill ha SMS ifrån.
Du kan välja vem eller hur många du vill, men de måste aktiveras en i taget.

Köp nu – klicka här
Veckohandel

Ta del utav veckohandel från Augeres råd av analytiker.

I Veckohandel får du tillgång till hela Team Augere. Med såväl institutionella som professionella privathandelsbakgrunder har vi en samlad erfarenhet på över 50 år. Veckohandeln har som namnet antyder en längre tidhorisont där fokuset ligger på stabil avkastning till låg risk.

Sedan start har den genererat en totalavkastning på 35 %. Samtidigt hade 100 000 kronor investerat i OMXS30 resulterat i -22 % och SPX i -9 % (ej justerat för valuta).

Köp nu
Köp nu – klicka här
Massimiliano Franzé

Häng med Massi på kortsiktiga trades.

Efter en kandidatexamen i matematik och i teoretisk fysik inledde Massimiliano Franzé sin karriär som registrerad aktiemäklare på Nordnet Securities. Efter det jobbade han som proprietary trader på Nordiska Fondkommissionen i Stockholm samt Kaupting Bank i Luxemburg. Han tradar sedan 2013 i egen regi. På Instagram driver Massi tradingkontot ”A diary of a daytrader”.

“När jag letar efter entries och exits så vet jag att det mest är tur om man träffar toppar eller dalar. Ibland händer det, oftast inte. Därför ringar jag in ett intressant område och skalar in mig, oavsett om det börjar i “rätt” eller “fel” riktning initialt. Jag bygger i princip alltid mina positioner stegvis, och delar signal när jag börjar gå in. På samma sätt skalar jag ur mig och signalerar när jag är ute.”

Köp nu
Köp nu – klicka här
Amelie Wahlund

Häng med Amelie på kortsiktiga trades.

Amelie specialiserar sig på daytrading av olja, ädelmetaller och index. Hon har försörjt sig som daytrader inom dessa områden i tre år och har en imponerande stabil utveckling. I dessa applicerar hon olika nivåer av hävstång beroende på teknisk setup och risknivå.

Vad handlar jag?
Jag gör ofta kortare affärer på index och råvaror. Vid en ingång på en affär inväntar jag ett tekniskt bryt av en utsatt nivå. När tillgången går över denna tar jag position och meddelar er både vid entry och exit.

Köp nu

Hur fungerar signalservicen?

Välj själv vem du vill följa och få SMS med rekommenderad produkt.

Medlem som använder tjänsten