Om oss

Vilka är vi?

Augeres resa började i maj 2021. I ett klimat där få seriösa börs- och tradingalternativ fanns tillgängliga gick Alexandro, Jonas och Arvid samman och grundade bolaget med visionen att skapa Sveriges mest kompletta tradingcommunity. Lanseringen för kunder skedde i augusti samma år.

Med seniora bakgrunder från Avanza, Morgan Stanley, teknologi och entreprenörskap samt knytandet av flera av landets mest erfarna professionella traders stod det tidigt klart att denna uppsättning talanger kompletterade varandra utmärkt. Redan ett år efter starten har Augere kommit att bli en tongivande branschledare inom aktiv handel och trading.

#1 Sveriges främsta community för trading

1500+

Medlemmar

50+ år

Erfarenhet av trading

10+ år

Kunskap av börshandlande produkter

Har du några frågor?

Sociala medier

Tre boktips vi på Augere rekommenderar om du vill bli en vassare trader! "Elliott Wave Principle" är skriven av Frost och Prechter som utforskar teorin om att finansiella marknader följer cykliska mönster som i sin tur kan användas för att förutsäga framtida marknadsrörelser. Teorin bygger på att marknadspriserna rör sig i vågor som kan identifieras och analyseras med hjälp av Elliott Wave Principle. Boken är välkänd inom finansvärlden och används ofta som en referens för teknisk analys. "Market Wizards" är en bok skriven av Jack D. Schwager som ger en inblick i livet och handelsmetoderna hos några av de mest framgångsrika aktiehandlarna på Wall Street. Boken är baserad på intervjuer med dessa handlare och ger en fascinerande inblick i deras tankesätt, handelsstrategier och framgångsrika tillvägagångssätt. Boken är populär bland handlare och investerare och har blivit en klassiker inom finanslitteraturen. "The Disciplined Trader" är en bok skriven av Mark Douglas som fokuserar på beteendepsykologi inom trading. Boken ger insikter i hur ens mentala tillstånd kan påverka handelsbeslut. Vidare ger den tips om hur man kan behålla disciplinen i handeln genom att hantera sina rädslor och begär. Douglas betonar vikten av att ha en väldefinierad handelsplan samt förmågan att hålla fast vid den trots känslomässiga påverkningar. Boken är en viktig läsning för handlare som söker att förbättra sin mentala inställning och handelsdisciplin. #trading #boktips #augere #börsen #jackdschwager #markdouglas
Ett angenämt Traders Club event igår i samarbete med @vontobel och NGM! Stort tack till alla som kom igår! #tradersclub #ngm #vontobel #augere #trading #börsen
Psykologi och trading med Peter! Vem är Peter?
För att kunna leva ett liv helt i min smak där jag kan sätta mina fritidsintressen i fokus är jag numera bosatt i Årebo. Detta hade inte varit möjligt utan min trading. Skidåkning, cykling ned för berg och löpning i naturen är något som får mig i helt rätt mindset. Jag har nu varit sex år på börsen och tradat aktivt i cirka två år. Jag har ett oerhört stort idrottsintresse och har själv utövat flera idrotter på elitnivå såsom ishockey, crossfit och tyngdlyftning. Detta ledde till att jag började grotta ner mig i den mänskliga psykologin, dess olika aspekter, hur vi tänker och varför, samt hur detta påverkar oss i vardagen och i prestationskrävande situationer. Därför kommer jag nu hålla en föreläsning just kring denna punkt: psykologi. Föreläsningen kommer binda samman människans psykologi med det som vi alla älskar här, nämligen trading. Vi kommer framförallt prata om följande tre punkter: - Varför ens psykologi är en del av trading - Grundläggande anatomi/fysiologi om varför olika känslor uppstår när vi hamnar i kända och okända situationer - Vilken personlighetstyp har jag? Matchar det sättet jag tradar på? Därtill tillkommer förstås många fler matnyttiga ämnen och infallsvinklar som kan hjälpa dig i din handel. Länk för registrering 🧷: https://augere.clickmeeting.com/psykologiforelasning-med-peter #trading #psykologi #augere #aktivhandel #börspsykologi
David Bagge slår till med ett citat många traders kan nog relatera till! Börsens toppar och dalar är oundvikliga, ett icke-förhandlingsbart fenomen. En av Augeres grundpelare är att lära och inspirera våra medlemmar hur man kan surfa på den oundvikliga börsvågen.
ÅRETS FÖRSTA TRADERS CLUB!
 
Äntligen är det dags igen! 
 
Onsdagen den 15 mars kommer vi på Augere anordna årets första Traders Club-event tillsammans med @ngmmarkets och @vontobel ! Och inte nog med det, eventet kommer att ske i NGM:s splittrans nya lokaler på Stureplan i Stockholm!
 
På eventet får du ta del av intressanta föreläsningar, härligt mingel med fantastiska människor samt dryck och tilltugg. Traders Club är det ultimata sättet att förena tradingentusiaster med branschfolk i en avslappnad miljö.
 
Det kostar ingenting att komma, dock är antalet platser begränsade. Vänligen emaila din anmälan till robert@augere.se om du önskar komma så skriver vi upp dig på gästlistan. Det går även bra att ta med en vän eller två. Meddela då detta i anmälan. Observera 18-årsgräns. 
 
När: onsdagen den 15 mars klockan 17:30-20:00
Var: i NGM:s lokaler på Stureplan 2 i Stockholm
 
Varmt välkomna!
 
/Augere
Imorgon, tisdagen den 28 februari, kommer Massi (@a.diary.of.a.daytrader) ta över Augeres Instagram-konto! 
 
Det innebär att han kommer lägga upp stories under dagen där ni som följare får möjligheten att ställa frågor direkt till Massi.
 
Om det är något ni vill veta om Massis trading eller andra generella frågor om honom eller Augere så har ni möjligheten att ställa dom imorgon!
En kort videopresentation från vår VD, Alexandro! #augere #trading #aktivhandel #börsen
@societegenerale 🤝 @augere.se Ytterligare ett trevligt samtal med en till samarbetspartner från vår Frankfurt-resa. På återseende!
@vontobel 🤝 @augere.se Ett angenämt möte med vår samarbetspartner @vontobel där Heiko visade runt oss på deras kontor i Frankfurt!
TEASER! Ett smakprov av kommande videos till hemsidan och sociala medier, med Massi (@a.diary.of.a.daytrader ) och Jonas i huvudrollerna!🏅🎭 #augere #trading #aktivhandel #börsen
AUGERE INLEDER SAMARBETE MED SOCIETE GENERALE Under januari 2023 har Augere och @societegenerale ingått ett samarbete i vilket vi på Augere kommer introducera SG:s produkter i vårt community för att bredda medvetenheten om börshandlade produkter. Genom samarbetet med Societe Generale vill vi på Augere bredda förståelsen för warranter på den svenska marknaden och hur man på ett effektivt men riskmedvetet vis kan använda börshandlade produkter för att uppnå sina investeringsmål. Societe Generale är en av de ledande europeiska emittenterna för börshandlade produkter med fokus på bland annat Sverige.
Föreläsning med David Bagge om börsåret 2023! Ett nytt spännande år har precis inletts. I vanlig ordning kommer David Bagge att ge sin syn på marknaderna för året i en längre föreläsning. Vad förväntar han sig av 2023? Är botten satt? Har inflationen toppat? Och hur agerar Fed? Eventet äger rum tisdagen den 10 januari klockan 18:00 och är unikt för Augeres medlemmar. Gå in på https://augere.se och prova medlemskapet Basic gratis i 30 dagar för att delta i eventet! Välkomna!
Massi vill önska er alla en riktigt god jul. 🎄😎🎅🍬🎁 Här kommer en videosnutt med mannen, myten och legenden. 😍

Augere är ett mediebolag som publicerar köp- och sälj-analyser i olika tillgångar. Augere har utgivningstillstånd och det som publiceras omfattas av tryckfrihetsförordningens och yttrandefrihetsgrundlagens regelverk.
Inget av det vi delar är personliga investeringsrekommendationer eller råd. Tänk på att handel med värdepapper innebär en risk för att du förlorar hela din investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.