Om oss

Vilka är vi?

Augeres resa började i maj 2021. I ett klimat där få seriösa börs- och tradingalternativ fanns tillgängliga grundades bolaget med visionen att skapa Sveriges mest kompletta tradingcommunity. Lanseringen för kunder skedde i augusti samma år.

Med seniora bakgrunder från Avanza, Morgan Stanley, teknologi och entreprenörskap samt knytandet av flera av landets mest erfarna professionella traders stod det tidigt klart att denna uppsättning talanger kompletterade varandra utmärkt. Redan ett år efter starten har Augere kommit att bli en tongivande branschledare inom aktiv handel och trading.

#1 Sveriges främsta community för trading

2700+

Medlemmar

50+ år

Erfarenhet av trading

10+ år

Kunskap av börshandlande produkter

Har du några frågor?

Augere är ett mediebolag som publicerar köp- och sälj-analyser i olika tillgångar. Augere har utgivningstillstånd och det som publiceras omfattas av tryckfrihetsförordningens och yttrandefrihetsgrundlagens regelverk.
Inget av det vi delar är personliga investeringsrekommendationer eller råd. Tänk på att handel med värdepapper innebär en risk för att du förlorar hela din investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.