Medlemskap

Är du intresserad av trading, aktier och aktiv börshandel?

Då har du kommit helt rätt!

Augere är ett svenskt tradingcommunity och virtuellt handelsgolv som skapats och drivs av traders. Vi ger dig som medlem en unik, personlig och inte minst utvecklande handelsupplevelse. Hur? Genom att erbjuda full insyn och transparens i allt vi gör och vad som driver rörelserna på marknaden.

Vår ambition är att hjälpa dig att fatta bättre handelsbeslut. Det gör vi genom att kombinera de tre absolut viktigaste komponenterna för att lyckas på börsen, nämligen utbildning, handelsinpiration och ett starkt community!

Medlemskap

Som medlem hos Augere får du tillgång till vår mångsidiga och högkvalitativa service. Oavsett din handelsstil eller riskprofil erbjuder vi något för dig. Vår medlemskapstjänst inkluderar inspirerande realtids-handel delad av vårt team av traders. Dessutom får du tillgång till tekniska analyser, utbildningsmaterial och en aktiv gemenskap av traders och medlemmar för direktinlärning och interaktion.


Community
Månad
  • Kostnadsfritt
  • Grundliga tekniska analyser
  • Handelssignaler
  • Pensionsportföljen
  • Optionslådan
  • Produktbotar
  • Börsdata
  • Event

Virtuellt handelsgolv

Augere är ett svenskt virtuellt handelsgolv för aktiv börshandel och trading. Vi finns till för att bidra med följande tre saker:


Community

Först och främst är vi ett tradingcommunity. Att sitta hemma och nöta grafer blir fort en ensam syssla. Hos Augere kan du som aktiv handlare och tradingintresserad träffa och umgås med likasinnade i vår omfattande Discord. Hos oss hänger allt ifrån nybörjare till professionella, och alla med sina unika tradingstilar och personligheter.


Trade-setups

För det andra är Augere en inspirationskälla för trade-setups. Vi har flera erfarna och professionella traders som delar med sig av sin handel i realtid. Detta är ett utmärkt sätt att inspireras av trade-setups som annars vore lätta att missa.

Utbildning

Sist men inte minst är Augere en plattform att utvecklas som trader och aktiv börshandlare på. Här kan du lära dig såväl genom vårt utbildningsmaterial, regelbundna föreläsningar, tekniska analyser och trades i realtid som av andra traders framgångar och misstag. Som community är vi här för att hjälpa varandra att växa som traders.

Vanliga frågor

Discord är en gratis röst-, video- och textchattapp som används av tiotals miljoner människor i åldrarna 13+ för att prata och umgås med andra som delar samma intressen. Läs mer om Discord.

Augere består av personer med olika bakgrunder och erfarenheter som har hittat varandra i ett brinnande intresse för börsen och aktiv handel.

Vi använder en kombination av teknisk- och fundamental analys där vi främst fokuserar på tekniska aspekter som rörelser i aktiekurser för att försöka avgöra om en aktie är köpvärd eller inte vid en given aktiekurs. Genom att analysera dessa rörelser försöker vi räkna ut mönster och beteenden med hjälp av historisk data. Man kan säga att en stor del av kärnan i analysen är förutsägbarheten i det mänskliga beteendet då vi människor tenderar att göra samma sak om och om igen. Som komplement till den tekniska analysen tar vi även hänsyn till en något mer grundläggande fundamental analys som ser marknadsläge, senaste rapporter, förväntningar och kommande triggers.

Nej, informationen du hittar i vårt community eller på vår hemsida är inte personlig finansiell rådgivning eller enskilda personliga investeringsrekommendationer. Augere råder alla medlemmar att göra en egen självständig analys av olika tillgångar eller kontakta sin finansiella rådgivare innan medlemmen investerar i dem. All handel med finansiella instrument innebär en risk och du riskerar att förlora hela eller delar av ditt investerade kapital.

Du når oss enklast på vår mailadress som du hittar nedan. Är du medlem kan du även kontakta oss via supportfunktionen i Discord.

info@augere.se

ETP betyder ”Exchange Traded Product” och benämns vanligtvis ”Börshandlade Produkter” på svenska. Det är ett samlingsnamn för finansiella instrument som är noterade på en börs och följer värdet på en underliggande tillgång, såsom en aktie, ett index eller en råvara. Till exempel är börshandlade fonder (ETF:er), bull & bear-certifikat, warranter och mini futures några av de vanligaste ETP:er noterade på svenska börser. Exempel på underliggande tillgångar är index som OMXS30 och S&P 500, råvaror som silver eller guld samt aktier som Amazon eller Apple

Nej, du måste använda din bank eller nätmäklare för att investera i aktier eller andra finansiella instrument.

Teknisk analys är en analys- och handelsdiciplin som används för att utvärdera investeringar och identifiera handelsmöjligheter genom att analysera statistiska trender som samlats in från handelsaktiviteter, såsom prisrörelse och volym. Idén är att tidigare handelsaktivitet och prisförändringar för ett värdepapper kan vara värdefulla indikatorer på värdepapprets framtida prisrörelser.

Fundamental analys (FA) är en metod för att mäta ett värdepappers inneboende värde genom att undersöka ekonomiska och finansiella faktorer i det underliggande företaget. Analytiker som använder sig av FA studerar allt som kan påverka värdepapprets värde, från makroekonomiska faktorer som samhällsekonomins tillstånd och branschförhållanden till mikroekonomiska faktorer som effektiviteten i företagets ledning och hur företagets finansiella rapporter och prognoser ser ut.